مایه ی حیات
وَ جَعَلنا مِن الماءَ كُلُّ شَي ء 
قالب وبلاگ
نويسنده
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مایه ی حیات و آدرس ab93.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





یه ابتکار خیلی خیلی خوب ک من اصن شیفته ش شدم . با این روشی که الان توضیح میدم تو صرفه جویی آب کولاک میکنین. 

شما روزی چن بار گلاب ب روتون میرید دسشویی ؟ فرضا 5 بار . تو این 5 بار اگه واحد مصرف رو آفتابه قرار بدیم ، روزی مثلا 3 آفتابه آب مصرف بشه. مثلنا. هر آفتابه 5 لیتر ، میشه ب عبارتی 15 لیتر . یه خانواده 5 نفره 75 لیتر آب رو میرییزه تو چاه توالت. حالا چیکار کنیم ک این همه آب هدر نره. 

اینجا دیگه آقایون باید دست به کار بشن یه لوله کشی کوچیک انجام بدن . آبی که تو ضرف شویی ریخته میشه ، با یه لوله به سمت دسشویی ببرید و اونجا استفاده کنید. از آب آشامیدنی تو دسشویی (!!) هم در مواقع ضروری میشه استفاده کرد . یه نکته مثبت این طرح که همین الان به ذهنم رسید اینه که وقتی آب قط بشه تو دسشویی آب هست ^_^

و من الله توفیق !

 

منبع : yjc

[ جمعه 24 آذر 1393برچسب:آب , کم آبی , دستشویی , لوله , آب , آفتابه, ] [ 21:18 ] [ مهدی غنی زاده ]

حتما شما هم از آن دسته از آدم هایی هستید که در برنامه ریزی برای خوردن 8 لیوان آب دچار مشکلید ؟ 20 نکته برای اینکه در این کار موفق شوید ! 10 تا شو بعدا میگم.

 

1- همیشه یه همراه کار را سریع تر جلو میبرد. با دوست یا همکار خود سر خوردن 8 لیوان آب در روز مسابقه بگذارید.

2- وقتی آب میوه درست میکنید ، نصف لیوان را آب خالص بریزید.

3- اگر در اداره کار میکنید ، هر ساعت یک لیوان آب بخورید ،با این کار شما 8 لیوان آب خورده اید !

4- با اتمام هر فعالیت یک لیوان آب بنوشید ، وقتی کتاب خواندنتان تمام شد ، وقتی به خانه رسیدید ، وقتی این مطلب را خواندید !

5- اگر از آن هایی هستید که خیلی کم آب مصرف میکنید ، یک شیشه پلاستیکی آب همیشه روی میز کارتان باشد.

6- وقتی هوس تنقلات و از این خرت و پرتا کردین ، بعد از خوردنشون یک لیوان آب هم بخورید.

7- آب گرم را جایگزین چای یا قهوه کنید. یک قاشق عسل هم اگر در آب باشد عالی میشود!

8- تیکه های میوه را در فریز بگذارید و به جای یخ در آب استفاده کنید. هم آب خوشمزه تری میشود هم انگیزه برا خوردن آب بیشتر میشود !!

9- با نی آب بخورید . با نی آب بیشتری مصرف میکنید در حالی که خودتان متوجه نمیشوید. امتحان کنید.

10. پس از هر بار توالت رفتن، برای تنظیم بهتر سیستم گوارشی تان یك لیوان آب بنوشید.

 

 

منبع :  Dottis Weight Loss Zone

[ چهار شنبه 8 آذر 1393برچسب:آب , نکته , کم آبی , توالت , میوه , نی , یخ, ] [ 12:24 ] [ مهدی غنی زاده ]

نشست زمین از اتفاق هایست که با برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی اتفاقا میافتد. در ایران استان های کرمان و خراسان که با بیلان منفی روبه رو هستند این پدیده زیاد اتفاق میافتد. پایتخت هم در خطر نشست است. کمبود باران و در عوض افزایش برداشت ، آب های زیر زمینی را به شدت کاهش داده و همین میتواند حادثه ای جبران ناپذیر به وجود آورد. نشست زمین (land subsidence) در آکیفرهای محصور و نیمه محصور که از مواد آبرفتی تجکیم نشده بیشتر دیده میشود. با برداشت آب ، موادزیر زمین میتوانند تا 300 متر متراکم شوند . همین نشست ها اگر در مناطق شهری اتفاق بی افتد ، شکستگی لوله های آب و گاز و تخریب ساختمان ها را در پی دارد.

در کشور ما تا کنون یک میلیون هکتار از دشت ها دچار نشست شده است. مدیریت غلط در حفر چاه ها ، چه مجاز و چه غیر مجاز سبب شده 230 دشت حاصلخیز کشور دیگر حاصل نخیزند !چند نسل هم آب مصرف نکنیم این دشت ها دیگر دشت نمیشوند با تشکر از وزیر سازمان آبخیزداری (:

                    

[ یک شنبه 29 آذر 1393برچسب:آب , خشکسالی , نشست , باران , آب زیر زمینی , هکتار , دشت , چاه , آبرفتی, ] [ 23:12 ] [ مهدی غنی زاده ]

این روزا شبکه مستند یه برنامه خوب پخش میکنه با موضوع آب . تو این مستند داستان آب در مناطق کویری کشور  روایت میشه. مستند ساز ها در استان های یزد ، کرمان ، خراسان جنوبی و رضوی ، مرکزی ، سمنان ، اصفهان و فارس و ... میچرخند و اطلاعات کسب میکنند از آداب و رسوب مربوط به آب ، جشن باران ، دعای باران ، عروسی قنات ، تالونه و چندین رسم متنوع که دیدنش خالی از لطف نیست. این مستند 13 قسمت 40 دقیقه ایست و هر شنبه ساعت 9:30 پخش میشه. 

[ یک شنبه 27 آذر 1393برچسب:, ] [ 20:0 ] [ مهدی غنی زاده ]

9 استان و 34 شهر ایران با مشکل آب جدی مواجه ند. با این حال فعالیت های صنعتی و معدنی بر آلودگی همین مقدار آب چیز میافزایند. آن هم در کشوری که اقلیم خشک و نیمه خشک دارد. در ایران یک سوم منابع آب تجدید ناپذیر هدر میرود . چشم ها را که خوب باز کنیم میبینم چه سرمایه ای را به راحتی از دست میدهیم. 

سالی 410 میلیارد متر مکعب در ایران باران میبارد. 280 میلیارد متر مکعبش تبخیر میشود ، 92 میلیار متر مکعب به جریان های سطحی ورود میکند و ما بقی منابع آب زیر زمینی را تغذیه میکند.

در میانگین جهانی از هر یک متر مکعب آب 2 کیلوگرم محصول به دست می آید . اما در کشور ما چگونه ست ؟ راستش گفتنش شرم آور است . از هر متر مکعب آب تنها 900 گرم محصول کشاورزی . یعنی کشاورزی نکنیم سنگین تریم ، همان آب را به کشور های دیگر بفروشیم اقتصاد برتر آسیا میشویم!

این هم اضافه کنم که هر ایرانی 40 لیتر بیشتر از میانگین جهانی آب مصرف میکند. سرانه مصرف آب دنیا 150 است ولی در ایران 190 لیتر. ماشالله در همه زمینه ها پیشتازیم . حالا با این اوضاع در کشور ما مردم آب مورد نیاز روزانه خود ( 8 لیوان آب) را به دست نمی آورند ، این دیگر نوبرش است.  40 لیتر شتر را سیراب میکند  ما که یک پنجم شتر هم نیستیم ! اجازه بدید سرمو بکوبم به میز !!

 

                   

[ شنبه 26 آذر 1393برچسب:آب , خشکسالی , آلودگی , ایران , کشاورزی , تبخیر , لیتر , اقتصاد , آسیا , شتر, ] [ 14:14 ] [ مهدی غنی زاده ]

 

                      

                                       

 «امام حسین بیشتر از آب ، تشنه لبیک بود افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند.»

[ شنبه 22 آذر 1393برچسب:, ] [ 13:39 ] [ مهدی غنی زاده ]

مقدار زیادی از آب موقع گرم و سرد کردنش هدر میره ، تو حموم که این اتفاق زیاد میوفته ، مخصوصا که وقتی یه نفر تو آشپزخونه مشغول ظرف شستن باشه ! 

این مسئله شده بهونه یه سری افراد که تو حموم دوش رو یه سره باز میزارن. حالا برای اینکه این بهونه هم ازشون بگیریم به این روش عمل میکنیم. 

این روش کاملا جدیده و من که تا حالا نمونه ای ازش رو ندیدم ، روش ابتکاری همین وبلاگه.

وسایل مورد نیاز : ماژیک ( غیر وایتبورد!)

وقتی دمای آب حموم رو به تعادل رسوندیم ، همون موقع با ماژیک روی شیر آب علامت میزنیم که تا کجا باید باز بشه . کم گفتم و گزیده گفتم چون در / از فضل پدر تو را چه حاصل !

اینم شکل که البته اگه نگم شیر آبه هیشکس متوجه نمیشه !

 

 

وقتی آب به تعادل رسید ، قسمتی از شیر و دیوار را علامت میزنیم.

وقتی شیر آب بسته است ، کاملا مشخص است که شیر باید تا کجا باز شود. ایکی ثانیه گرم و سرد میکنیم

 

[ جمعه 24 آذر 1393برچسب:آب , خشکسالی , حمام , ابتکار , گرم و سرد , ] [ 12:47 ] [ مهدی غنی زاده ]

                                                   ما  آب را از پدرانمان به ارث نبرده‌ایم بلکه از فرزندانمان به امانت گرفته ایم...

[ جمعه 24 آذر 1393برچسب:آب , جملات زیبا , ] [ 12:43 ] [ مهدی غنی زاده ]

استان یزد جزء فقیر ترین استان ها در زمینه ی منابع آبی است. اما نکته مثبت صرفه جو بودن مردم یزد است . یزدی ها صرفه جو ترین مردم کشور هستند اما کاهش نزولات آسمانی عطش این استان را زیاد کرده . حجم آب انتقالی به یزد هیچ تغییری نداشته و همین سبب شده از چاه و قنات ها برداشت بیشتر انجام شود . این عمل باعث کاهش کیفیت آب آشامیدنی شده است.

قطعی آب یزد در چند مقطع نگرانی ها را بیشتر کرده. طرح های انتقال آب یزد هنوز کامل نشده و شاید در سال های آینده در طی خشکسالی ها بی فائده بمانند.

با این حال  تنها 65 درصد مردم از طرح های انتقال آب سود میبرند و ما بقی از منابع آب داخل شهر استفاده میکنند. منابع آب یزد به حدی کم است که اگر آب یزد قطع شوند ، منابع آبی تنها دو روز میتوانند نیاز مردم را تامین کنند. البته دو روز در فصل بهار ، از تابستان نگوییم بهتر است! 

هر چه میزان آب منابع کم تر شود ، کیفیت آب شرب پایین تر می آید . این مسئله در تابستان کاملا مشخص بود و شاید در تابستان سال بعد بدتر هم شود. اما سیاست وزارت نیرو تحویل آب با کیفیت است و ترجیح میدهد آب کم ولی با کیفیت تحویل مردم دهد . بنابراین چاه هایی که آبشان به مرور کم کیفیت میشوند از مدار خارج شده و چاه های جدیدی حفر میشود.

حفر چاه های متعدد در این استان حساس خسارات جبران ناپذیر به دنبال دارد و برای خود و خانواده خود هم که باشد باید از این کار خودداری کرد. صرفه جوترین مردم ایران در معرض خطرند !

 

                         

[ پنج شنبه 22 آذر 1393برچسب:آب , خشکسالی , یزد , منابع آب , چاه , صرفه جویی , تابستان , ] [ 13:32 ] [ مهدی غنی زاده ]

یه کار کاملا فرهنگی و خیر خواهانه

کمپین « من آب را هدر نمیدهم » در واقع ایجاد حس مسئولیت پذیری در مصرف آب هست. هر کس هم به این کمپین بپیونده من حمایتش میکنم ! البته خودتون که خبر داریم یه دانش آموز بی در آمد پول تو جیبی بابا گیر (!) هستم و انتظار جوایز نفیس نداشته باشین . بیشتر  جنبه ی معنویش مد نظره. 

حالا این کمپین اینجوریه که یه کاغذ سفید بر میداریم روش مینویسیم « من آب را هدر نمیدهم » ، بعد توی کلاس ، توی خانواده میدیم همه امضاش میکنن. به همین سادگی. همین امضایی که زده میشه به نظر من اون شخص خودش رو مسئول میبینه. هر 50 تا امضا جایزه داره (:

من که تا شنبه تعطیلات رسمیم ، شنبه اولین نمونه ش رو کلید میزنم باشد که رستگار شویم !

 

                                         

[ چهار شنبه 21 آذر 1393برچسب:آب , کمپین , من آب را هدر نمیدهم , ] [ 10:53 ] [ مهدی غنی زاده ]

استفاده از آب به عنوان جارو ؟ مسخرس. البته خوشبختانه این عادت کم کم دارد رنگ میبازد ولی هنوز هم هستند کسانی که به جای 2 دیقه خم شدن و جارو زدن از دور شلنگ آب را با فشار باز میکنن. اگر شلنگ برای جارو زدن بود اسمش را میگذاشتند جارو ! والا ! دیگه گذشت اون زمون ، الان تو خشکسالی هستیم و بدبختیا داره شروع میشه. موقع تمیز کردن حیاط هر چند وقت یکبار باید از آب استفاده کرد ، آن هم به اندازه. وسواسی هستید خب باشید ولی چرا آب ما را هدر میدهید ؟ چرا آب فرزندان ما را حیف و میل میکنید؟ 2 قرون خرج کنید برید پیش روانشناس انصافا خرجش کمتر از پول آبیه که میدید. چند سال پیش همچین صحنه هایی عادی بود ولی الان آدم ناراحت میشه اینا رو میبینه. دوستان فرهنگ سازی هم که سنگ تموم گذاشتن ، به جرئت میتونم بگم که اکثر این تحولا به خاطر افزایش قیمت آب بوده. دوستان فرهنگ ساز بی خودی سنگشو به سینه نزنن (:

 

                                                              

[ سه شنبه 19 آذر 1393برچسب:آب , جارو , فرهنگ سازی , شلنگ , خشکسالی , قحطی , وسواس , ] [ 16:41 ] [ مهدی غنی زاده ]

همونطور که در جریان هستید ، بین کسایی که در این 10 پست کامنت گذاشتند قرعه کشی میشه. 

به عنوان دهمین پست این تصویر رو گذاشتم که براش یه جمله بنویسید. 

توصیفش کنید یا یه جمله ی قشنگ راجع بش بگید و ...

 

[ شنبه 17 آذر 1393برچسب:توصیف عکس , خشکسالی , آب, ] [ 10:27 ] [ مهدی غنی زاده ]

گیلان پر باران ترین استان کشور است و نسبت به خشک ترین استان یعنی سمنان بیش از 13 برابر بیشتر بارندگی دارد. یزد و خراسان جنوبی نیز بعد از سمنان کم باران ترین استان ها هستند. یزد 78 میلیمتر و خراسان 90 میلیمتر در سال.

میزان باران در گیلان سیر صعودی داشته و نسبت به میانگین دراز مدت 8 درصد افزایش داشته. کهگلویه و بویراحمد و چهارمهال بختیاری بعد از گیلان پر باران ترین استان ها هستند. 
کهگلویه و بویر احمد و چهارمحال بختیاری نیز به تریتیب با میزان بارش 569 میلیمتر و 566 میلیمتر بعد از استان گیلان پربارانترین ها هستند. با این تفاوت که میزان بارندگی این دو استان سیر نزولی طی میکند. کهگلویه 17 درصد و چهارمحال بختیاری 11 درصد کاهش نسبت به دوره ی دراز مدت.
 
اما استان های کم باران
 
سمنان با 43 درصد کاهش باران سالانه نسبت به سال قبل رکوردار محسوب میشود. سال گذشته سمنان تنها 58 میلیمتر باران به خود دید. و با این اوصاف خشک ترین استان کشور محسوب میشود.
یزد که در جایگاه دوم قرار دارد 78 میلیمتر باران داشت که نسبت به سال گذشته 39 درصد کاهش داشته و نسبت به دوره بلند مدت 40 ساله ، تنها 2 درصد کاهش داشت.
خراسان جنوبی نیز با 20 دصد کاهش نسبت به سال قبل و 18 درصد نسبت به دوره 40 ساله ، سومین استان خشک کشور است.

براساس این گزارش، میزان بارش استان خراسان جنوبی نیز در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته 20 درصد کاهش و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 18 درصد کاهش نشان می دهد.(مهر)

                                           زندگی آب در دست ما و زندگی ما در دست آب است.

[ جمعه 15 آذر 1393برچسب:جملات زیبا , آب, ] [ 12:29 ] [ مهدی غنی زاده ]

راحترین راه برای ذوب کردن یخ ، گرفتن یخ زیر آب است. خودم به شخصه این کار رو انجام میدادم ولی حالا که وبلاگی برای ترویج صرفه جویی مینویسم خودم رو به شدت مسئول میبینم که این کار رو تکرار نکنم. برای اینکار یخ را گوشه ای بگذارید و به کارهای دیگه مشغول شید و اگر کار دیگه ای نداشتید بنشینید ببینید کجای این یخ سوراخ است که ازش آب میچکد ! یا حتی میتونید آهنگ های مازیار فلاحی را براش بخوانید تا با شنیدن این آهنگ ها با صدا شما سریع تر ذوب شود این روزها را نبیند !

                                     

 

نکته ی دیگه که باید بهش اشاره کنم به خانوما مربوط میشه. همونایی که سبزی میگیرن کیلو کیلو اونوقت دونه دونه میگیرن زیر شیر آب. بهتر نیست سینک ظرفشویی رو پر آب کنیم و سبزی ها رو بزاریم توش خیس بخورن ؟ اینطوری میشه از مواد ضد عفونی کننده هم استفاده کرد و اونو درون سینک ریخت. بعد از چند دقیقه سبزی ها رو خارج میکنیم و یه کوچولو میگیرمشون زیر شیر آب که دوش بگیرن و خستگیشون در بره. داریم از این آدماها ، یکم ازشون یاد بگیرین. اصن دل من از روز ازل ، اسیر یه همچین آدماییه !

 

 

                                               

             

                                         

 

                                            

 

اين دو تصوير كه نياز به توضيح ندارند ، هر كسي ميداند درياچه اروميه اين روزها در كماست. اما بشنويد از يكي از عواقب خشك شدن اين درياچه.

همانطور كه ميدانيد اين درياچه بزرگترين درياچه نمك دنياست و اين سوال پيش مي آيد كه اگر اين درياچه خشك شود ، تكليف نمك ها چه خواهد شد ؟ راجع به باران نمك چيزي شنيده ايد ؟ اين نمك ها به صورت گرد و غبار در هوا پراكنده ميشوند و با جريانات هوايي اين سو و آنسو را تصرف ميكنند. با هر بار بارش اين نمك ها دوباره به زمين برميگردند ، نمك است ديگر ، دلش ميخواهد رسوب كند. هر كجا كه مينشيند ، ماشين ها ، ساختمان ها ، گياهان و ... آب آشاميدني هم به طور ناراحت كننده اي بانمك ميشود . اين درياچه آنقدر نمك در دامنش دارد كه تحفه هايش را تا تهران هم سوقات ميفرستد . همدان ،‌زنجان ،‌البرز ، قزوين ، تهران ، استان هاي دوروبر كه نياز به گفتن ندارد ، همه زير تسلط اين نمك ها قرار ميگيرد. خب درياچه ي بيچاره حق هم دارد ، سنگ هم بود صبرش تمام ميشد و ابراز ناراحتي ميكرد. 

حالا نمك هم با ريزگرد ها و اسيد ها متحدين را تشكيل داده اند و حالا نوبت ماست بر عليه شان متفق شويم. جنگ جهاني ما و خشك سالي ؟ ببين كارمان به كجا رسيده ست . با صرفه جويي آب " همي بر خروشيد برسان كوس"1

 

1: فرودوسي

[ پنج شنبه 9 آذر 1393برچسب:درياچه ,‌اروميه , درياچه اروميه , نمك , اسيد , ريزگرد , رسوب , غبار , طوفان نمك, ] [ 15:31 ] [ مهدی غنی زاده ]

از دوش حمام شروع كنيم. يكي دوش معمولي هر دقيقه 18 ليتر آب مصرف ميكند. اين ميزان آب را اگر در بطري هاي 1/5 ليتري بريزيم ميشود 12 بطري . فقط يك دقيقه ! آبي كه در طي 12 روز بنوشيم در يك دقيقه مصرف ميشود حالا اگر در اين يك دقيقه زير دوش نباشيم كه بدتر. زمان حمام رفتن را نيم ساعت حساب كنيم و ميانگين هفته اي 2 بار حمام برويم ميشود به عبارتي 720 ليتر آب در 2 هفته !! حالا ساير اعضاي خانواده را هم در نظر بگيريد. اما اين بار با يك سردوش استاندار حساب كنيم. سردوش هاي كم مصرف هر دقيقه 8 ليتر مصرف ميكنند. در نيم ساعت حمام رفتن 240 ليتر و اگر هفته اي دوبار حمام برويم ميشود 480 ليتر. هر چند همين مقدار هم آدم را مبهوت ميكند ولي 240 ليتر مصرف آب را كاهش ميدهد . 160 بطري 1/5 ليتري !!با همين مقدار آب صرفه جويي شده در 2 بار حمام رفتن ميشود آب نوشيدني بيش از يك فصل را تامين كرد. از ليتر ليتر اين آب بايد استفاده كافي برد ، فقط 2 دقيقه زودتر دوش حمم را ببنديد . 2 دقيقه

 

                    

[ پنج شنبه 7 آذر 1393برچسب:دوش , حمام , آب , صرفه جويي , دوش , ] [ 15:24 ] [ مهدی غنی زاده ]

بحران آب در ایران به حدی است که رسانه های بیگانه نیز به آن میپردازند. 24 کشور دنیا وضعیت آب خطرناکی دارند که یکی از آن ها ایران است. این خبر واشنگتن پست در مورد اوضاع آب در سراسر جهان بود که وضعیت ما را قرمز نشان داد. خبرگزاری طبیعت در گزارش نوشته که ایران در 30 سال اخیر در معرض خطر بحران آب بود ولی با کم کاری های مسئولین این خطر روز به روز جدی تر شد و حالا از مرز معرض خطر گذشته و در خطر قرار دارد.

ایران و سایر کشور هایی که واشنگتن پست نام برد اگر برای این مشکل دست و پا نزنند در سال 2025 به گل مینشینند. این کشور ها باید تا این زمان 112 % منابع آب قابل استحصال خود را افزایش دهند که تقریبا بعید است. سازمان ملل و موسسه ی بین المللی مدیریت آب نیز به ایران هشدار دادند  شاید اگه تلاشی صورت نگیرد در کشور خودمان همچین صحنه هایی به چشممان بخورد

 

[ چهار شنبه 4 آذر 1393برچسب:آب , خشكسالي , بحران , ايران , واشنگتن پست , خبرگزاري طبيعت بحران, ] [ 14:4 ] [ مهدی غنی زاده ]

فراوانی آب ، تنها یک توهم است...  در فاصله زمانی که شما این پیام را می خوانید یک كودك بر اثر بيماري­هاي مرتبط با آب جان خود را از دست داد.

[ چهار شنبه 2 آذر 1393برچسب:, ] [ 13:56 ] [ مهدی غنی زاده ]

همانطور که میدونید کشور ما کشوری با اقلیم گرم و خشک است. در سال های گذشته در کتاب های جغرافیا این جمله را بار ها خوانده ایم ولی از سرمایه گذاری برای تشدید این مسئله چیزی به چشم ندیدیم. افزایش جمعیت در ایران باعث شده که در 90 سال اخیر میزان سرانه آب تجدید پذیر سالانه ی کشور 11600 متر مکعب کاهش پیدا کند و به 1400 متر مربع برسد. با پیشروی همین روند ایران را باید در کنار کشور هایی چون سودان و سومالی و سایر کشور های خشک قرار داد که مردم برای خرید آب صف میکشند.

منابع آب ایران به 3 بخش تقسیم میشوند که 93 درصد این آب ها صرف کشاورزی میشود ، 6 درصد به بخش خانگی تعلق دارد و 3 درصد در سایر صنعت ها استفاده میشود.  93% چشم ها رو به سمت خودش جذب میکند ، این میزان آب در بخش کشاورزی حاصل ندانم کاری های کشاورز ها و مسئولیت بخش تبلیغات است. روش های آبیاری صحیح باید به کشاورزان آموزش داده شود تا این عدد روندی نزولی داشته باشد. 

آبیاری قطره ای بهترین گذینه برای کشاورزی در این شرایط است. هزینه ای که برای نصب این سیستم خرج میشود در آینده ای نچندان نزدیک با افزایش بازده محصول جبران میشود و آوردن بهانه هزینه صرفا نشانه ی کوتاه فکری است.

[ چهار شنبه 2 آذر 1393برچسب:آب , کشاورزی , آبیاری قطره ای , گرم و خشک, ] [ 13:41 ] [ مهدی غنی زاده ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ برای کمک به حل مسئله ی کمبود آب در کشورمون ایجاد شده و سعی میشه تا با ارائه ی آمار و راهکار هایی به حفظ این مایه ی ارزشمند یاری شود.
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 47
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 488
بازدید کل : 26008
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 279
تعداد آنلاین : 1